Professional Kake Udon Soup Recioe (In a certain Sanuki Udon Restaurant) 12nd.JUN. 2017 We show you real SANUKI UDON Soup recipe. I can't understand Japanese ! ? Sorry, if you possibly want to read it, pls. ask real Japanese. But if you don't have any Japanese friends, we can translate it for you. Roma wasn't built in a day ? But if Roma was built in a day, everybody was more more more happy. J.N.I.E think. Next time, we'll open Tsuke Udon Soupe, Good luck ! さぬきうどんつゆ〔かけつゆ〕のつくり方 秘 あるフルサービス型有名店レシピ ① 水 10 Lに昆布〔 15 g〕を入れ炊き始める。必ず水炊きからはじめて下さい。〔推奨昆布は利尻もしくは日高〕 ② 沸騰手前で昆布を取り出して下さい。グツグツ沸騰させないように注意!〔炊き始める数時間前から水だししておくとなお良い〕 ③ 混合削り節を入れる。この時、必ず、削りを布袋に入れる。〔推奨削り節は、うるめ、さば、いわし、そして鰹のミックスが良い。比較的粗めで、酸味のあるものを選ぶ〕 10 Lに対して 400 g。 ④ すばやく火を止めて鍋に蓋をする。この状態で最低 2 時間〔一昼夜でも
Comments
Post a Comment